Dresscode met Koninginnedag

Stropdassenwinkel.nl heeft speciale stropdassen voor Koninginnedag 2013 opgenomen. Voorlopig de laatste Koninginnedas, dat mag groots gevierd worden!

Direct naar de Koninginnedag stropdassen.

oranje stropdassen koninginnedag

Heb je met Koninginnedag een receptie of een feestje dan is het belangrijk stil te staan bij een juiste outfit. Natuurlijk hangt deze in grote mate af van het type feestje. Op een feest in de binnenstad van Amsterdam zul je anders gekleed gaan dan op een receptie van de oranjevereniging.

Receptie

Mocht je een borrel hebben bij bijvoorbeeld een oranjevereniging en wordt er verwacht dat je representatief voor de dag komt, dan is een zakelijke en nette outfit aan te raden. Wel is het dan een goed idee om een kleine nuance in de outfit aan te brengen. Mannen kunnen dit bijvoorbeeld doen door middel van een oranje stropdas of oranje bretels. Zo weet iedereen dat je moeite hebt gedaan om aan het thema van de dag tegemoet te komen. Vrouwen kunnen met een oranje-kleurig sieraad of een oranje shawl een leuke touch aan de outfit geven. bretels rood wit blauw

Koninginnedag feest

Ben je van plan om het wat uitbundiger aan te pakken met Koninginnedag door bijvoorbeeld naar een van de grote feesten te gaan die met Koninginnedag worden georganiseerd, dan mag vanzelfsprekend ook de outfit wat uitbundiger. Zo kun je rood/wit/blauwe of oranje accessoires gebruiken om je uitfit op te vrolijken. Deze bretels in rood/wit/blauw zijn wellicht een aanrader. Maar ook oranje pruiken, oranje jasjes en oranje brillen doen het hier zeker goed!

Op Stropdassenwinkel.nl vindt je overigens ook leuke oranje stropdassen, zoals en stropdas met hollandse vlaggetjes en leeuwen en een oranje stropdas met rood-wit-blauwe strepen. Zo maar de stad in: Mocht je wel de sfeer in de stad willen proeven, maar geen behoefte hebben aan de drukke grote feesten dan is wellicht een casual outfit het meest voor de hand liggend.

stropdassen

profuomo stropdas

Profuomo is een eigentijds Italiaans stropdassenmerk, dat staat voor luxe en top kwaliteit. Profuomo speelt met haar collecties op elk seizoen en elke trend in. Bovenstaande foto is afkomstig uit de najaarscampagne van Profuomo.