Custom stropdassen

Bedrijven, verenigingen en clubs kunnen meestal niet in de gewone herenmodezaken terecht voor hun stropdassen. Vaak heeft de doorsnee (web) winkel geen grotere aantallen van dezelfde stropdas voorradig. Dergelijke winkels zijn meestal ook niet kundig in het leveren van stropdassen met een bedrijfs- of verenigingslogo. Waar kun je terecht voor bedrijfsstropdassen en clubstropdassen? En wat zijn de mogelijkheden om stropdassen van een logo te voorzien?

Gespecialiseerde bedrijven in custom stropdassen

Op internet vindt je diverse winkels die gespecialiseerd zijn in bedrijfsstropdassen en verenigingsstropdassen. Zoals Stropdassen.com en Stropdassenwinkel.nl. Deze winkels houden grote voorraden aan, waardoor zij snel stropdassen in meerdere aantallen kunnen leveren. Eventueel voorzien van een logo.

Stropdassen bedrukken

De eerste mogelijkheid om stropdassen te voorzien van een logo is door middel van bedrukking. Bij afname van 10 stuks is het mogelijk een das te voorzien van bedrukking. Een logo kan geplaatst worden op de voorkant of op de achterkant van de stropdas. Meest gebruikelijk is om het logo op de voorkant, rechtsonderin, of gecentreerd op borsthoogte te plaatsen. Middels zeefdruk is het mogelijk een 1-kleuren logo of 2-kleuren logo te bedrukken. Dit kan op zowel zijden als polyester. Een full colour logo kan enkel op polyester stropdassen bedrukt worden,  dit gaat via digitale transfer. Beide druktechnieken hebben 1 beperking. Het is niet mogelijk om een logo op meerdere plaatsen te drukken. Het logo of de afbeelding kan slechts 1 maal gedrukt worden. Wil je toch stropdassen met een all over logo, dan kun je kiezen voor printed stropdassen (mogelijk vanaf 100 stuks) of stropdassen op maat laten weven.

Custom geweven stropdassen

Afhankelijk van het logo is het vanaf 30 of 50 stuks mogelijk stropdassen op maat te weven. Allereerst wordt het dessin gemaakt. Diverse digitale ontwerpen worden aangeleverd. Is een dessin naar wens? Dan wordt de stof (zijde of polyester) op maat geweven, waarna de stropdassen geconfectioneerd. Je kunt dan ook nog kiezen voor een dikkere voering, waardoor de stropdas voller aanvoelt. Voor een persoonlijke touch kun je de stropdassen aan de achterkant laten voorzien van een custom geweven label met logo. Ook de tegenvoering kan gepersonaliseerd worden. Als luxe detail kunnen de stropdassen van kleurrijk rijgdraad en luxe stiksel (rondom passantino en label) aan de achterkant voorzien worden.

stropdassen

profuomo stropdas

Profuomo is een eigentijds Italiaans stropdassenmerk, dat staat voor luxe en top kwaliteit. Profuomo speelt met haar collecties op elk seizoen en elke trend in. Bovenstaande foto is afkomstig uit de najaarscampagne van Profuomo.