Accessoires met fun!

Hoe kun je grijze kantoordagen wat peper inblazen? Hoe kun je ervoor zorgen dat deze dagen een vleugje humor meekrijgen? Natuurlijk, je kunt met je collega's leuke borrels organiseren. Maar een veel simplere manier is om met je accessoires voor wat fun te zorgen!

Overhemd wordt overhemd met eyecather!

Draag je overhemden met dubbele manchetten? Dan is dat een inkopper. Zorg eens voor wat variatie in je manchetknopen! Draag eens manchetknopen in de vorm van een nietmachine en perforator. Of knopen in de vorm van een voetbalspelletje. Ook smakkelijke manchetknopen zorgen voor humor, zoals manchetknopen in de vorm van Engelse Drop of een heerlijk gebakken eitje met spek. Of ga op zoek naar manchetknopen met grappige teksten, zoals 'I'm the Boss' op de éne knoop en 'You're wrong' op de andere knoop. Misschien niet zo handig tijdens serieuze gesprekken met je baas, maar onder collega's heb je zeker aanspraak!

 

manchetknopen nietmachine perforator manchetknopen paperclip

Draag je elke dag een wit of blauw overhemd en kan je hemd wel wat vrolijkheid gebruiken? Een makkelijke manier is om een opvallende stropdas te dragen. Er bestaan stropdassen die aan de voorkant een rustig dessin hebben, maar aan de achterkant bijvoorbeeld een pikante afbeelding bevatten. Let wel op! Als je vooroverbuigt is de afbeelding zichtbaar voor anderen. Beter om dat niet in de buurt van een nieuwe potentiele klant te doen. Een andere manier om je witte overhemd wat extra's mee te geven is een overhemd met een contrasterende boord aan te schaffen. Staat netjes, en geeft je outfit een speelse touch.

Je nette pak met een grappige touch

Nog een manier om wat fun toe te voegen is het dragen van bretels. Bretels zijn een echte eye-cather. Laat je riem thuis en stap over op een opvallend paar roze of oranje bretels. Maar ook bretels in gedegen kleuren als zwart en donkerblauw zorgen voor een outfit met net een andere touch. Wil je het helemaal bont maken? Draag dan eens deze broekophouder in glinsterend zilver of goud!

Ook met je sokken kun je wat humor toevoegen. Er bestaan sokken met grappige teksten en afbeeldingen. Als je staat zal niemand iets zien. Maar zodra je zit, verschijnt de afbeelding. Ook grappig: draag eens knalrood paar sokken onder je nette pak.

 

stropdassen

profuomo stropdas

Profuomo is een eigentijds Italiaans stropdassenmerk, dat staat voor luxe en top kwaliteit. Profuomo speelt met haar collecties op elk seizoen en elke trend in. Bovenstaande foto is afkomstig uit de najaarscampagne van Profuomo.